Clínica dental a Manresa

clínica dental manresa

Els tractaments de Plaça Catalunya Clínica Dental a Manresa es troben en un continu procés d'actualització

La nostra clínica dental a Manresa té especialistes en tractaments d'ortodòncia, implantologia i odontologia Plaça Catalunya Clínica Dental és una clínica dental a Manresa fundada a l´any 1998 per la Doctora Estela de la Encina amb el nom de Clínica Odontològica del Bages. El seu bon fer i experiència van resultar essencials per aconseguir un equip de professionals dedicats a la salut dental dels seus pacients. El tracte agradable, familiar i proper que sempre ha caracteritzat a la clínica és un dels pilars fonamentals de la seva activitat diària. .

La incorporació a l'equip del doctor Guillermo Palacio de la Encina, fill de la Doctora Estela, l'any 2000, i la gestió de tots dos, va fer que l'activitat de PLAÇA CATALUNYA Clínica Dental a Manresa augmentés dia a dia.

Des del començament de l'activitat, l'objectiu de PLAÇA CATALUNYA Clínica Dental a Manresa ha estat tenir cura la salut dental dels pacients, per sobre de qualsevol altre interès. Actualment, i ja amb el nom de Plaça Catalunya Clínica Dental , es manté l'esperit, filosofia i bon fer original per continuar amb una odontologia de qualitat i a l'abast de qualsevol persona.

 

Plaça Catalunya Clínica Dental

  Carrer del Pintor Basiana 5,
Manresa, 08242 , (Barcelona)

  93 872 67 09

  635423455