Implants dentals a Manresa

Apostem per implants dentals a Manresa de la firma Straumann

Implants dentals a Manresa

El nostre cirurgià especialista en implants dentals a Manresa té una l'experiència necessària per garantir un èxit total a cada intervenció.

Un implant és una petita pròtesi de titani que s'utilitza com a substitut de la part de l'arrel d'una dent natural perduda. Gràcies a les propietats del Titani, l'implant s'integra a l'os, convertint-ho en un bon ancoratge per la substitució d'una o diverses dents.

La majoria dels pacients no saben que poden existir diferències importants entre els sistemes d'implants dentals, per exemple, quant a qualitat, tecnologia, i recerca i és per això que a les nostres Clíniques apostem per la millor marca del mercat, que és STRAUMANN (www.straumann.es), i la gran capacitat i experiència del nostre cirurgià, el Dr. Jordi Martínez Masobro. Straumann, gràcies a la seva enginyeria suïssa de precisió i a la seva excel•lència clínica s'ha guanyat la confiança internacional, aquests productes i tecnologia s'han dissenyat per augmentar l'èxit de l'implant i millorar l'experiència del pacient, la seva exclusiva superfície està dissenyada per millorar la predictibilitat del tractament i reduir el temps de cicatrització.

Plaça Catalunya Clínica Dental

  Carrer del Pintor Basiana 5,
Manresa, 08242 , (Barcelona)

  93 872 67 09

  635423455