Odontologia per pacients amb necessitats especials a Manresa

Atenció bucal per pacients amb necessitats especials a Manresa

Odontologia per pacients amb necessitats especials a ManresaDonem servei d'odontologia per pacients amb necessitats especials a Manresa de manera personalitzada i específica

A les nostres Clíniques, considerem que és el nostre compromís, com professionals de la salut buco-dental, desestigmatitzar l'atenció dels pacients amb necessitats especials, integrar-los i oferir la nostra atenció a la consulta odontològica.

Les nostres clíniques, proposen brindar atenció bucal d'alta qualitat, incloent a pacients amb necessitats especials, que requereixin una atenció personalitzada i específica. Considerem molt important brindar una alternativa de tractaments odontològics ambulatoris als actuals, adaptant-nos per cobrir les necessitats individuals de cadascun dels pacients que la demandin.

Tenim la formació, flexibilitat i capacitat d'adaptació a aquesta demanda específica, amb una atenció global des d'un enfocament interdisciplinari, amb mètodes adequats que s'efectuen per millorar la salut dels nostres pacients.

Plaça Catalunya Clínica Dental

  Carrer del Pintor Basiana 5,
Manresa, 08242 , (Barcelona)

  93 872 67 09

  635423455