Ortodòncia invisible a Manresa

Apostem per tractaments d'ortodòncia invisible a Manresa de la firma Invisalign

Ortodòncia invisible a ManresaEls nostres tractaments d'ortodòncia invisible a Manresa s'apliquen després d'un estudi personalitzat de cada pacient

A les nostres clíniques apostem pel tractament INVISALIGN R ( www.invisalign.es) original, atès que és el que millors resultats ha donat a tots els estudis, consisteix en una sèrie d´alineadors transparents i extraïbles que es canvien cada 2 setmanes. Mitjançant un pla de tractament virtual 3D i mitjançant un estudi totalment personalitzat, realitzat per la nostra especialista la Dra. Glòria Cruylles , es fabriquen els alineadors individualitzats per a la teva boca. A mesura que vagis canviant d´alineador, les teves dents s'aniran alineant.

Els avantatges d'aquest sistema sobre el tradicional són l'estètica, la comoditat i la facilitat de mantenir la boca correctament neta evitant així la inflamació gingival típicament associada als brackets, Invisalign és la millor manera de transformar el teu somriure sense alterar la teva vida quotidiana, és còmode, transparent i eficaç.

Plaça Catalunya Clínica Dental

  Carrer del Pintor Basiana 5,
Manresa, 08242 , (Barcelona)

  93 872 67 09

  635423455